Επανεκλέχτηκε πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρκαδόνας ο Βασίλης Κουκώνης

Τα σενάρια που μετέφερε όλες τις προηγούμενες μέρες ο υπεραντιδήμαρχος του Δήμου Φαρκαδόνας Γιάννης Γεωργολόπουλος δεν βγήκαν αληθινά  

Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες ο υπεραντιδήμαρχος του Δήμου Φαρκαδόνας, Γιάννης Γεωργολόπουλος να υποστήριζε ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς του απερχόμενου προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας Βασίλη Κουκώνη για την εκ νέου διεκδίκηση της προεδρίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο ίδιος πάλι ισχυρίζονταν ότι δεν εκδηλωνόταν ενδιαφέρον από κανένα μέλος της συμπολίτευσης για την προεδρία του Σώματος, πλάθοντας σενάρια περί διεκδίκησης της θέσης από τον ίδιο, δηλώνοντας μάλιστα ότι προτίθεται να παραιτηθεί από την θέση του αντιδημάρχου, μιας και κατέχει άμισθη θέση.

Όλα τα σενάρια που κατασκεύαζε ο ίδιος, εδώ και αρκετό διάστημα, και σχολιαζόταν ποικιλοτρόπως από δημότες και φυσικά δεν άφηναν και τις καλύτερες των εντυπώσεων για την δημοτική Αρχή, ήρθαν να ανατραπούν το πρωί της Κυριακής στην διάρκεια των αρχαιρεσιών για το νέο προεδρείο.

Από την δημοτική Αρχή προτάθηκε εκ νέου για πρόεδρος ο Βασίλης Κοκώνης, ο οποίος θα συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντα του προέδρου, στην δεύτερη και τελευταία αυτοδιοικητική περίοδο της παρούσα δημοτικής Αρχής έως το τέλος του 2023.

Για την θέση του αντιπροέδρου προτάθηκε εκ νέου ο Κώστας Κοκκινίδης, ο οποίος εκλέχτηκε και θα συνεχίσει τα καθήκοντά του.

Γραμματέας του προεδρείου εκλέχτηκε ο  Αθανάσιος Ζώτος.