Ένα βράδυ γεμάτο αναμνήσεις για τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας, Σπύρο Αγναντή

Συναντήθηκε στο Γριζάνο κορυφαίους διαιτητές, φέρνοντας στις μνήμες του ποδοσφαιρικές στιγμές που άφησαν εποχή στα τοπικά και πανελλαδικά αθλητικά δρώμενα

Την ευκαιρία να θυμηθούν τις καλές ποδοσφαιρικές εποχές αλλά και τη συνεργασία που είχαν αναπτύξει κατά το παρελθόν είχαν το βράδυ της Τρίτης ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντής και πρωτοκλασάτοι Τρικαλινοί διαιτητές.

Αυτή τη φορά μπορεί να μην ακούστηκαν οι σφυρίχτρες, ωστόσο ο ήχος τους ήρθε να ηχήσει στις μνήμες των διαιτητών Θοδωρή Δαλούκα, Βαγγέλη Κοντίνου, Πέτρου Κωτούλα και του Δημάρχου Φαρκαδόνας, ο οποίος μετείχε σε σημαντικές θέσεις στη διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Τρικάλων (ΕΠΣΤ).

Η συνάντηση του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Σπύρου Αγναντή με τους γνωστούς διαιτητές έγινε στο Γριζάνο στην ταβέρνα του Βαγγέλη Χασιώτη. Η καλοκαιρινή βραδιά έκρυβε πολλές εκπλήξεις και θύμησες από το μακρινό παρελθόν.

Εικόνες και στιγμές μιας άλλης εποχής που δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Εξάλλου όλοι οι άνθρωποι για αυτές τις στιγμές ζουν που τις αναπολούν ευχάριστα πολλές φορές, άλλοτε προκαλώντας χαρά κι άλλοτε συγκίνηση.