Έμπρακτη υποστήριξη στις κοινωνικές ανάγκες από την εταιρία Υφαντής

Κατ’ εντολή της διεύθυνσης της εταιρίας ο υπεύθυνος της Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής κ. Κώστας Κοκκινίδης προσέφερε 50 δέματα «αλληλεγγύης» στο κοινωνικό παντοπωλείο Καρδίτσας που θα διανεμηθούν στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας

Άμεση υπήρξε η ανταπόκριση της εταιρίας Υφαντής για υποστήριξη των αναγκών στους πληγέντες της Καρδίτσας από την πρόσφατη θεομηνία και τις καταστροφικές πλημμύρες. Για μια ακόμη φορά η εταιρία Υφαντής βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της υποστήριξης, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς απλώνοντας χέρι βοηθείας σε όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα η διεύθυνση της εταιρίας έδωσε εντολή για την παροχή βοήθειας και μέσου του υπευθύνου της μονάδας Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής που εδρεύει στο Γριζάνο, κ. Κώστα Κοκκινίδη, ετοιμάστηκαν και προσφέρθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο Καρδίτσας 50 δέματα, τυριών και αλλαντικών που διατεθούν στους έχοντες ανάγκη.

Η εταιρία μέσω της συγκεκριμένης δράσης και ενέργειας προσπαθεί κι εκείνη με τη σειρά της να δείξει το έμπρακτο ενδιαφέρον, αναλογιζόμενη το πόνο και το μέγεθος της καταστροφής που υπέστησαν χιλιάδες νοικοκυριά της Καρδίτσας.

Τα δέματα αγάπης της εταιρίας μεταφέρθηκαν στο κοινωνικό παντοπωλείο Καρδίτσας από τον υπεύθυνο της εταιρίας στο Γριζάνο κ. Κώστα Κοκκινίδη, ο οποίος και έλαβε τις θερμές ευχαριστίες από τους υπαλλήλους και τα στελέχη της κοινωνικής δομής.

Η εταιρία θα συμβάλει στο μέτρο του δυνατού σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητο, απαλύνοντας και ανακουφίζοντας το πόνο όλων αυτών των ανθρώπων που μέσα σε λίγες ώρες έχασαν τις περιουσίες τους στα νερά και στις λάσπες, και πλέον βρίσκονται σε δυσχερή θέση, στερούμενοι και των αναγκαίων.