Έκοψαν την πίτα και αντάλλαξαν ευχές οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ της Φαρκαδόνας

Διαφορετικό το σκηνικό που διαμορφώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας. Σύμφωνα με την «Krini Live» υπάλληλοι της δημοτικής επιχείρησης απομακρύνθηκαν για λίγο από τα αυξημένα καθήκοντα και συναντήθηκαν για να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και να ανταλλάξουν ευχές.

Παρών στην γιορτινή εκδήλωση υπήρξε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΦ και δήμαρχος Φαρκαδόνας, Σπύρος Αγναντής, ο οποίος και ευχήθηκε στους εργαζόμενους καλή χρονιά στους ίδιους και στις οικογένειές τους.

Ο δήμαρχος μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης, που όπως ανέφερε έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, επιλύοντας χρονίζοντα προβλήματα που παρατηρούνταν κατά το παρελθόν. Επικέντρωσε την προσοχή του στην συνεργασία, χαρακτηρίζοντας άριστη και καρποφόρα, καθώς δόθηκαν ή αναζητήθηκαν λύσεις σε πολλά σημαντικά ζητήματα.

Τις ευχές της προς το προσωπικό και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΦ μετέφερε η προϊστάμενη της επιχείρησης, Δέσποινα Μπότη. Μίλησε για την προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους για να προχωρήσει και να φέρει εις πέρας το έργο της σε καθημερινή βάση η ΔΕΥΑΦ που πασχίζει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι στάθηκε και ο υπεύθυνος τεχνικών υπαλλήλων, Μάριος Οικονόμου. Μεταξύ των άλλων επικέντρωσε την προσοχή στο σεβασμό που κατάφεραν να κερδίσουν από τον κόσμο οι υπάλληλοι των εξωτερικών συνεργείων καταφέρνοντας άμεσα να επιλύσουν βλάβες που προέκυπταν στο δίκτυο ή άλλες εργασίες, αλλάζοντας την εικόνα που παρατηρούνταν προ ετών.

Ευχές και παροτρύνσεις προς το προσωπικό μετέφερε η ιατρός εργασίας, Γεωργία Σκούφη, με αναφορά στην υγιεινή και την ασφάλεια μέσω της λήψης των απαραίτητων μέτρων.

Το φλουρί της πίτας αντιστοιχούσε σε δυο ημέρες άδειας που κέρδισαν οι υπάλληλοι Γεωργία Τσίτζιου και Βάϊος Δήμος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *