Έκκληση του δημάρχου Φαρκαδόνας για ορθολογική χρήση του νερού τις ημέρες του καύσωνα

Ο κ. Σπύρος Αγναντής καλεί τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κατανάλωση νερού, αποφεύγοντας το πότισμα των μεγάλων κήπων, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στις γεωτρήσεις

Οι μέρες που διανύουμε είναι αρκετά δύσκολες και θα συνεχίσουν και μέσα στην επόμενη εβδομάδα με ανάλογους ρυθμούς εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών και τις συνθήκες καύσωνα.

Ωστόσο όλοι μας θα πρέπει να ήμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και υπεύθυνοι προκειμένου να αποφύγουμε προβλήματα με την ύδρευση και τις ελλείψεις σε νερό, που όλοι χρειαζόμαστε αυτές τις καυτές ημέρες.

Η άσκοπη κατανάλωση νερού, ειδικά την παρούσα περίοδο μπορεί να επιφέρει τεράστια προβλήματα στις γεωτρήσεις που πραγματικά δουλεύουν νυχθημερόν για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες.

Έκκληση προς όλους τους συνδημότες μας, μέσω της «ΚΡΗΝΗLIVE» απευθύνει ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, Σπύρος Αγναντής, για ορθολογική χρήση του νερού. Ο δήμαρχος καλεί τους δημότες να αποφεύγουν τις σπατάλες σε νερό χρησιμοποιώντας ειδικά τις ώρες αιχμής το νερό με εγκράτεια. Καλεί τους δημότες να χρησιμοποιούν το νερό ειδικά τις ώρες της ημέρας για τις ατομικές και οικιακές ανάγκες αποφεύγοντας το πότισμα μεγάλων κήπων για τους οποίους καταναλώνονται σε όλο το Δήμο εκατοντάδες κυβικά νερού.

Ειδικά την συγκεκριμένη περίοδο οφείλουμε και πρέπει να δείχνουμε ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να μην μείνουν οι κοινότητες μας χωρίς νερό, αναφέρει μεταξύ των άλλων ο δήμαρχος.