Εκδήλωση για τη στήριξη των παιδιών από το γυμνάσιο Οιχαλίας

Τα παιδιά, αλλά κυρίως οι έφηβοι κατά την σχολική τους πορεία απαιτούν την στήριξη από τους γονείς αλλά και από τους εκπαιδευτικούς. Στήριξη με όποια μορφή μπορεί να λαμβάνει αυτή, είτε λέγεται ηθική, είτε ψυχολογική. Ειδικά από το γυμνάσιο και μετέπειτα όπου το πρόγραμμα θεωρείται αρκετά σκληρό και το άγχος σε κάποιες των περιπτώσεων χτυπά κόκκινο, απαιτείται η στήριξη.

Σε αυτό το πλαίσιο και με δεδομένα συμβάντα και περιστατικά που έχουν συμβεί κατά καιρούς σε σχολεία της χώρας το γυμνάσιο Οιχαλίας έρχεται να διοργανώσει μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα:  «Στηρίζοντας το παιδί μου κατά την πορεία του στο Σχολείο». Η εκδήλωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 14-12-2015 και ώρα 11:00 π.μ. στο χώρο του Σχολείου.

Στην εκδήλωση θα παραστούν η κα Κανδήλα Ιουλία, Σχολική Σύμβουλος  παιδαγωγικής ευθύνης του σχολείου μας και η κα Καραμπατζάκη Δέσποινα, Υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων του γραφείου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων, με τις οποίες οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να εκφράσουν τους προβληματισμούς και τις απορίες τους σχετικά με το παραπάνω θέμα που αφορά τα παιδιά τους.gymnasooichalias