Είπα να σβήσω τα παλιά…να δώσουμε τα χέρια

Για χάρη του Τάκη Χαντζή, καρδιακού φίλου του, ο Γιάννης Γεωργολόπουλος, Αντιδήμαρχος Έργων και Οικονομικών θα στηρίξει στις επόμενες εκλογές την υποψηφιότητα του Θανάση Μεριβάκη

«Είπα να σβήσω τα παλιά, να κλείσω τα δεφτέρια και σαν δυο φίλοι καρδιακοί να δώσουμε τα χέρια», αναφέρουν οι στίχοι του ρεμπέτικου τραγουδιού κι ως φαίνεται ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του αντιδημάρχου Έργων και Οικονομικών, Γιάννη Γεωργολόπουλου, ο οποίος στις επόμενες εκλογές, σύμφωνα και με δήλωση του, στο Ράδιο Ζυγός και στο συνάδελφο δημοσιογράφο Χρήστο Κοντό, υποστήριξε ότι θα συμπράξει με τον πρώην δήμαρχο Φαρκαδόνας, Θανάση Μεριβάκη.

Ο Γιάννης Γεωργολόπουλος βάζει στην άκρη τις κόντρες των προηγούμενων χρόνων και τους μυθικούς καυγάδες στη διάρκεια των δημοτικών συμβουλίων και σύμφωνα με την δήλωσή του, θα στηρίξει στις επόμενες εκλογές το Θανάση Μεριβάκη, για χάρη του φίλου του, πρώην δημάρχου Πελινναίων και πρώην επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Τάκη Χαντζή, που τάχτηκε ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Θανάση Μεριβάκη.

Κατά την ραδιοφωνική φιλοξενία ο Γιάννης Γεωργολόπουλος, έστρεψε για μια ακόμη φορά τα πυρά του εναντίον του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Μιχάλη Μπαγιώτη, ενώ άφησε αιχμές και για συμβούλους του, οι οποίοι εγκατέλειψαν την παράταξη Μεριβάκη το 2019 και ακολούθησαν το Μιχάλη Μπαγιώτη στο νέο συνδυασμό που δημιούργησε.

Αναφορικά για την στήριξη του κ. Μεριβάκη, σημείωσε ότι του το ζήτησε ο φίλος του, Τάκης Χαντζής, ο οποίος σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο στηρίζει ανοιχτά την υποψηφιότητα, Μεριβάκη, εξηγώντας ότι «έχει ιερά υποχρέωση απέναντι στο Τάκη Χαντζή, καθώς εκείνος τον βοήθησε στις εκλογές του 2014.».

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν στην ραδιοφωνική συνέντευξη αποτυπώνονται στο οπτικοακουστικό υλικό που μας παραχωρήθηκε από το Ράδιο Ζυγός.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ:


1 σχόλιο

  1. ψαχνει νεο τροπο να πατραμεινει σταπραγαματα κατακλεβοντας ξανα ο μπαρμπασ γιαννησ εκει που εφτυνε γλυφει .αρε τι κανει η κονομα. οσοι τονε ψηφισανε νατον α χαιροντι