Εφυγε από τη ζωή ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο για την Κρήνη και την ευρύτερη περιοχή

Έσβησε τα χαράματα της Τετάρτης ο Ναπολέων Θεοχάρης ένας ιδιαίτερα γνωστός άνθρωπος στην περιοχή λόγω της επαγγελματικής του ενασχόλησης

Ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στο χωριό της Κρήνης, όπως εξάλλου και στην ευρύτερη περιοχή, λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας. Οι πάντες τον γνώριζαν με το μικρό του όνομα, μιας και τα καλοκαιρινά βράδια κι όχι μόνο, κυρίως όλες τις εποχές του χρόνου, φρόντισε να μας προσφέρει γρήγορο φαγητό, σάντουιτς από την καντίνα του.

Ο Ναπολέων Θεοχάρης, ο ευγενικός, ο χιουμορίστας, ο έξω καρδιά άνθρωπος δεν κατάφερε να βγει νικητής. Νικήθηκε το ξημέρωμα της Τετάρτης “χτυπημένος” από την επάρατο νόσο. Μετά από μια γενναία μάχη που διήρκησε αρκετό καιρό, δεν τα κατάφερε, αν και το πάλεψε με όλες τις δυνάμεις, μην εγκαταλείποντας τα όπλα.

Έδινε θάρρος στον εαυτό του, στη σύζυγο του, στα παιδιά, χαμογελώντας και αισιοδοξώντας ότι όλα θα πάνε καλά. Έτσι ήταν από τη φύση του ο Ναπολέων και αυτό συμβούλευε και τους γύρω του να αισιοδοξούν και να παλεύουν μέχρι τέλους. Όπως άλλωστε έπραξε και ο ίδιος. Δυστυχώς για τον ίδιο η μοίρα υπήρξε σκληρή. Ο χάρος άδικος μαζί του, του έκοψε το νήμα σε ηλικία 71 χρόνων.

Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Γεωργία Θεοχάρη, τα παιδιά Τρυγόνα και Αναστάσιο,  Θεοδώρα και Άκη, τα εγγόνια Ειρήνη, Νικολέτα, Νικόλαο, Γεώργιο – Ναπολέων, Ευγενία , αδέρφια και λοιπούς συγγενείς.

Η σορός του εκλιπόντος μετά από ολιγόλεπτη στάση στην οικία του, θα φτάσει στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Κρήνης Τρικάλων αύριο ημέρα Πέμπτη 11 Οκτωμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. ενώ μία ώρα μετά στις 12:15 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

Ο καφές θα προσφερθεί στη Καφετέρια « Αφροδίτη » Χαρίλαος Γεωργίου ενώ την Τελετή επιμελείται το Γραφείο Τελετών Γκαγκάς Φαρκαδόνα 2433022374 – 6973903534 – 6980602944.

Καλό ταξίδι Ναπολέων.