Ευχαριστίες του νεοεκλεγέντα δημοτικού συμβούλου Φαρκαδόνας Κ. Κοκκινίδη

«Αυτοί που πίστεψαν σε μένα να είναι σίγουροι ότι η ψήφος δεν πάει χαμένη», δηλώνει μέσω της επιστολής του ο δημοτικός σύμβουλος και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που στήριξαν με τη ψήφο τους το συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα» και την υποψηφιότητά του, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στις αυτοδιοικητικές εκλογές, εκφράζει δημόσια μέσω επιστολής του, ο Κώστας Κοκκινίδης.

Ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα» μέσω της επιστολής που κοινοποίησε στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» πραγματοποιεί μια σύντομη αναδρομή στο παρελθόν με την εκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας ενώ δεν παραλείπει να σταθεί και στο παρών περιγράφοντας το προφίλ του χρήσιμου για εκείνον δημάρχου.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

«Συνδημότες και συνδημότισσες, σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, που με αναδείξατε δημοτικό σύμβουλο με το συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα» του υποψηφίου δημάρχου, Μιχάλη Μπαγιώτη.

Οι πολίτες του Δήμου Φαρκαδόνας εκτίμησαν όλη την προσπάθεια που έκανε τα προηγούμενα 5 χρόνια και έγραψαν στη συνείδηση τους μια θετική εικόνα για μένα για την οποία τους ευχαριστώ πολύ. Αυτοί που πίστεψαν σε μένα να είναι σίγουροι ότι η ψήφος δεν πάει χαμένη. Με δυναμώνουν και με πεισμώνουν ακόμη πιο πολύ για να δουλέψω για το κοινό καλό. Εμείς το «Νέο ξεκίνημα» συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην συνεργασία και στην συνεννόηση για το καλό του τόπου μας. Οι ψηφοφόροι και η κάλπη της Κυριακής ανέδειξαν το νέο δήμαρχο Φαρκαδόνας. Ο νέος δήμαρχος πρέπει να είναι συνεργάσιμος. Συνεργάσιμος δήμαρχος είναι αυτός που μπορεί να συνεργάζεται όταν πρέπει και με όποιον πρέπει, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον όλων των δημοτών. Ο νέος δήμαρχος πρέπει να είναι χρήσιμος. Χρήσιμος δήμαρχος είναι αυτός που μπορεί να έχει πρόσβαση στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Ο νέος δήμαρχος πρέπει να είναι απαραίτητος. Απαραίτητος δήμαρχος είναι αυτός που διαθέτει ισχυρές συμμαχίες και συνεργασίες σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Συγχαρητήρια στον κ. Σακελλαρίου και στην ομάδα του. Καλή δημοτική θητεία.».