Ευχαριστίες του δημοτικού συμβούλου Ανδρέα Παπαγεωργίου

Τις ευχαριστίες προς τους δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας που στήριξαν με την ψήφο τους το συνδυασμό «Νέα Πνοή Δημιουργίας» με επικεφαλής τον Γιάννη Σακελλαρίου και τον ίδιο προσωπικά εκφράζει δημόσια ο δημοτικός σύμβουλος, Ανδρέας Παπαγεωργίου.

Δηλώνει για μια ακόμη θητεία παρών στις αυτοδιοικητικές εξελίξεις και δεσμεύεται ότι θα πασχίσει για το καλό του Δήμου και των πολιτών.

«Η επανεκλογή μου στο νέο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας που προέκυψε από τις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές με γεμίζει ευθύνη απέναντι σε όλους αυτούς τους συνδημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Σε όλους αυτούς τους ανθρώπους αλλά και σε εκείνους που για τους δικούς τους λόγους επέλεξαν να στηρίξουν κάποιο άλλο συνδυασμό ή υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την προαγωγή του συλλογικού και σε καμιά περίπτωση του ατομικού συμφέροντος. Αυτό έπραξα για περισσότερο της δεκαετίας που ασχολούμαι με τα κοινά, αυτό θα πράξω και στην προσεχή αυτοδιοικητική περίοδο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους όσους με στήριξαν με την ψήφο τους, ένα ευχαριστώ στην οικογένεια μου για την στήριξη και τη δύναμη που με έδωσαν, ένα ευχαριστώ στο Γιάννη Σακελλαρίου, που με εμπιστεύτηκε συμπεριλαμβάνοντας στο ψηφοδέλτιο του.», αναφέρει στο κείμενο του ο Ανδρέας Παπαγεωργίου.