Δημήτρης Γιάννης: Για τις δικές σας στιγμές που θα ξεχωρίσουν

Ο Δημήτρης Γιάννης δραστηριοποιείται επαγγελματικά με την φωτογράφηση και την βιντεοκάλυψη κοινωνικών εκδηλώσεων, προσφέροντας ποιητικές υπηρεσίες για να θυμόμαστε τα ευχάριστα γεγονότα που σημάδεψαν τις ζωές μας

Για τις δικές σας προσωπικές στιγμές…για τις στιγμές που κανείς δεν θα ήθελε να ξεχαστούν αλλά να παραμείνουν για πάντα, θυμίζοντας ένα ευχάριστο γεγονός της ζωής μας…για τις στιγμές που θα θέλαμε να ξεθωριάσουν…έρχεται να μας βοηθήσει ένας νέος επαγγελματίας της περιοχή μας.

Ο Δημήτρης Γιάννης δραστηριοποιείται επαγγελματικά με την φωτογράφηση και την βιντεοκάλυψη κοινωνικών εκδηλώσεων, γάμων, βαπτίσεων, αρραβώνων κ.α. προσφέροντας ποιητικές υπηρεσίες για να θυμόμαστε τα ευχάριστα γεγονότα που σημάδεψαν τις ζωές μας.

Με ένα σύγχρονο εξοπλισμό και με την εμπειρία που τον διακρίνει, προσφέρει μοναδικά αποτελέσματα, τα οποία συναρπάζουν καταγράφοντας τις εκδηλώσεις με μοναδικό τρόπο. Με ιδέες και στυλ που ξεχωρίζουν έρχεται να δώσει μια νέα αισθητική στο τομέα της φωτογράφησης και βιντεοκάλυψης σε προσιτές και ασυναγώνιστες τιμές.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δημήτρη Γιάννη στο τηλέφωνο 6983389668 (Οιχαλία) ή στο facebook: Dimitris Giannis.