Διάλογο με τους δημότες ανοίγει ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Καθημερινές επισκέψεις στα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας με τον υποψήφιο δήμαρχο να συναντά και να συνομιλεί με τους συνδημότες καταγράφοντες ιδέες και προτάσεις τους

Διάλογο με τους συνδημότες του συνόλου των τοπικών διαμερισμάτων του Δήμου Φαρκαδόνας, άνοιξε ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα», Μιχάλης Μπαγιώτης. Οι επισκέψεις στα χωριά του Δήμου μας είναι καθημερινές, με τον υποψήφιο δήμαρχο και τα στελέχη που απαρτίζουν το συνδυασμό του, να καταγράφουν προτάσεις, να αφουγκράζονται προβλήματα, γενικότερα να πληροφορούνται για θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Μεταξύ αυτών των επισκέψεων κι εκείνη στην Φανερωμένη, της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων του Δήμου Φαρκαδόνας. Ο υποψήφιος δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους του χωριού, να ακούσει τις προτάσεις τους, προκειμένου πολλές από αυτές να τις εντάξει στο πρόγραμμα του.

Στόχος του κ. Μπαγιώτη και των συνεργατών του να ανοίξουν ένα ευρύ διάλογο με τους δημότες, καθώς οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται μονομερώς, αντιθέτως αναζητούν τη συνεργασία πολιτών και αυτοδιοίκησης, προκειμένου να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Διάλογος – συνεργασία – επεξεργασία κοινών προτάσεων, το τρίπτυχο του Μιχάλη Μπαγιώτη, για να τεθούν οι βάσεις ενός «Νέου Ξεκινήματος» στο Δήμο Φαρκαδόνας με όραμα και προοπτική.