Διακοπή ρεύματος την Τρίτη σε τμήμα των Ταξιαρχών

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής

ΤΡΙΤΗ 26/10/2021

  1. Από ώρα 09:00-12:00 Στα Τρίκαλα: Από Λόγγο προς Ριζαριό αριστερά και δεξιά βιοτεχνίες, βιομηχανίες, Φ/Β, και αρδευτικά, το Ριζαριό, πίσω από πάρκο Αγίου Γεωργίου, S/M LIDL, οδός Πατουλιάς και παρακείμενες οδούς από ξυλεία Χορνόβα έως Κοσμά Αιτωλού. 
  2. Από ώρα 12:00-15:00 Στα χωριά: Ταξιάρχες και Μεγαλοχώρι από το ύψος της ΒΙΟΣΕΡ προς Μεγαλοχώρι αριστερά της εθνικής οδού έως πριν Μεγαλοχώρι, αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες των παραπάνω περιοχών.

 Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.        

                                                             ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ