Διακοπή ρεύματος σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής

ΔΕΥΤΕΡΑ 06-12-20211.

Από ώρα 08:00-08:15 Στην Οιχαλία: όλο το χωριό από το ύψος της Εθνικής Οδού έωςκαι τα σφαγεία και από ώρα 14:45-15:00 για την επαναφορά.

2. Από ώρα 08:00-15:00 Στην Οιχαλία: Ανατολικό τμήμα του χωριού προς Κρήνη και γήπεδο, περιμετρικά των οδών Αγίου Γεωργίου, Οιχαλίας, Ανδρούτσου, Πατρόκλου, Περικλέους, Θεοτόκου, Πίνδου, Ευρύτου, η Ιερά Μονή Γεννήσεως Θεοτόκου, βουστάσια, αρδευτικά και Φ/Β Κρήνης καθώς και τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής.

ΤΡΙΤΗ 07/12/2021

1. Από ώρα 08:00-14:00 Στα Τρίκαλα: Οικισμός εργατικά Σωτήρας, τμήμα του χωριού Σωτήρα έξοδος προς Ράξα, και εργαστήριο ζαχαροπλαστικής Χαρχαντή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 8/12/2021

1. Από ώρα 08:00-14:00 Στην Οιχαλία: περιμετρικά των οδών, Διάκου, Ζέρβα, Χρυσοστόμου, Αγίου Νικολάου, Αχιλλέως και 28ης Οκτωβρίου, το Δημοτικό Σχολείο, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής έως και τα σφαγεία.

 Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.  

                                                             ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ