Δεσμεύσεις για συνεργασία και εξυπηρέτηση των αναγκών Δήμου-δημοτών

Με τους συμβασιούχους του πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας συναντήθηκε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας, Σπύρος Αγναντής, καλωσορίζοντας με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων την αυριανή ημέρα

Στο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Φαρκαδόνας εντάσσονται από το πρωί της Τρίτης οι νεοπροσλαμβανόμενοι του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών και την υπογραφή των συμβάσεων εργασίας οι νεοπροσλαμβανόμενοι αναλαμβάνουν καθήκοντα από το πρωί της Τρίτης σε διάφορους τομείς του Δήμου Φαρκαδόνας, γεγονός που θα εξυπηρετήσει τις αυξημένες ανάγκες που προκύπτουν σήμερα αφενός λόγω εποχής, αφετέρου λόγω και της πανδημίας.

Το πρωί της Δευτέρας οι νέοι, συμβασιούχοι υπάλληλοι του Δήμου που θα απασχοληθούν για τους επόμενους 8 μήνες προσήλθαν στο Δήμο Φαρκαδόνας, για την διευθέτηση διαδικαστικών θεμάτων. Εκεί τους καλωσόρισε ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντής, ο οποίος και τους ευχήθηκε καλή αρχή, καλή συνεργασία και το σημαντικότερο υγεία στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε σε τοπικό, πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο.

Ο δήμαρχος απευθυνόμενος στους νέους υπαλλήλους δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους, επιδιώκοντας συνεργασία, προκειμένου όλοι μαζί να βοηθήσουν το Δήμο συνεισφέροντας στην εξυπηρέτηση των αναγκών σε όλους τους τομείς και το κυριότερο στα αιτήματα των κοινοτήτων και των δημοτών.

Τους νέους εργαζόμενους καλωσόρισε και ο αντιδήμαρχος κ. Ευάγγελος Κοσμάς, ο οποίος συνέστησε σε όλους να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, ενώ έδωσε και τις απαραίτητες οδηγίες όσο αφορά την κατανομή τους στις υπηρεσίες του Δήμου.