Χρήστος Καραμάνος: Το Αναστάσιμο Φως να φωτίσει τις ψυχές μας

Ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας εύχεται σε όλους τους συνδημότες τους για την Ανάσταση και το Πάσχα, δύναμη και υπομονή

Τις ευχές του για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα μεταφέρει στους συνδημότες του, ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Χρήστος Καραμάνος.

Ο ίδιος εύχεται αυτό το Πάσχα να ενδυναμωθεί η ελπίδα και η αισιοδοξία στις γκρίζες μέρες που βιώνει όλη η ανθρωπότητα με αφορμή την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού.

«Εύχομαι από καρδιάς το Αναστάσιμο Φως να φωτίσει τις καρδιές όλων μας, ώστε γρήγορα να φωτιστούν οι ψυχές μας από το γκρίζο του εγκλεισμού, των κλειστών εκκλησιών, των κλειστών καταστημάτων, του φόβου της ανεργίας. Αυτό το Πάσχα είναι εντελώς διαφορετικό για όλους μας, που θα θυμόμαστε στο υπόλοιπο της ζωής μας. Χρειάζεται υπομονή και πίστη, να καταφέρουμε να φτάσουμε στην κορυφή του Γολγοθά, βαστώντας το Σταυρό μας. Χρειάζεται φως και ελπίδα για να μπορούσε να ορθοποδήσουμε τους επόμενους μήνες που θα είναι ακόμη πιο κρίσιμοι για πολλούς από εμάς.

Χρονιά Πολλά και Καλό Πάσχα», αναφέρει στο μήνυμά του.

KRINI LIVE