Με αξιοπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό πορεύτηκε και συνεχίζει ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Ελάχιστες εβδομάδες απομένουν μέχρι τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών, όπου οι δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας θα ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμα για την ανάδειξη των νέων δημοτικών Αρχών. Λίγο πριν τις εκλογές και την μετέπειτα ολοκλήρωση της τρέχουσας δημοτικής περιόδου τον ερχόμενο Αύγουστο, οφείλουμε να κάνουμε, έναν απολογισμό ορμώμενοι και από την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και των υπολοίπων της πενταετίας 2014-2019.

Θα μιλήσουμε για την περίπτωση του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» Μιχάλη Μπαγιώτη. Ενός δημοτικού συμβούλου που όλα αυτά τα χρόνια δεν έδωσε δικαιώματα, να εμπλακεί σε καυγάδες και λογομαχίες, υποστηρίζοντας με αξιοπρέπεια και πολιτικό σεβασμό τις θέσεις και απόψεις του προς όφελος  όλων των πολιτών, αλλά και των συναδέλφων του. Υποστήριξε και συνεχίζει να υποστηρίζει το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, προάγοντας το πολιτικό πολιτισμό, ένα στοιχείο που αναδεικνύει και τα χαρακτηριστικά του εαυτού του.

Αυτό το παράδειγμα θα προσπαθήσει να μεταφέρει και στους συνεργάτες του, τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που στελεχώνουν και θα στελεχώσουν το συνδυασμό του. Τους καλεί να τον ακολουθήσουν και να κάνουν το «Νέο Ξεκίνημα» με αλήθειες και όπλα τους το σεβασμό και την ειλικρίνεια. Να κάνουν το «Νέο Ξεκίνημα» με ήθος και πολιτική ηθική, στοιχεία που προάγει ο και δημοκρατικός θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης. Να βαδίσουν μαζί αδιαφορώντας για τα οποία χτυπήματα, τα οποία θα αποκρούσουν με αλήθειες και με επιχειρήματα.

Εκεί ξεχωρίζει και διακρίνεται ο σωστός αυτοδιοικητικός, εκεί αναγνωρίζεται ο πραγματικός αιρετός της προσφοράς και της διεκδίκησης.