Αυξημένο το ενδιαφέρον των Φαρκαδόνιων για την πρόσληψη στα νοσοκομεία

Αυξημένο υπήρξε το ενδιαφέρον Φαρκαδόνιων για την προκήρυξη 4Κ/2015 για την πρόσληψη προσωπικού κατηγορίας ΠΕ και ΥΕ σε νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας, μεταξύ των οποίων και το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Η διαδικασία κατάθεσης των αιτήσεων είχε ξεκινήσει προ δεκαπενθημέρου και ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα.

Κατά την διάρκεια του περασμένου δεκαπενθημέρου αρκετοί Φαρκαδόνιοι έσπευσαν να καταθέσουν την ηλεκτρονική αίτηση στον ΑΣΕΠ και μετέπειτα να την αποστείλουν ταχυδρομικά με τα υπόλοιπα έγγραφα – δικαιολογητικά στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού. Στις πρώτες επιλογές της αίτησης υπήρξαν οι κωδικοί που αντιστοιχούσαν στο νοσοκομείο των Τρικάλων, όπως επίσης και σε όμορα γειτονικών νομών.

Εντωμεταξύ με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης προκήρυξης άυριο ξεκινά να τρέχει μια νέα προκήρυξη η 5Κ/2015 για την πρόσληψη νοσηλευτών κατηγορίας ΔΕ και ΤΕ, όπως επίσης και λοιπού παραϊατρικού προσωπικού. Μεταξύ των 690 προκηρυσσόμενων θέσεων συμπεριλαμβάνεται και αριθμός για τα νοσοκομεία των Τρικάλων, της Λάρισας και της Μαγνησίας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν την ηλεκτρονική αίτηση μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Η  προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 7ης Δεκεμβρίου 2015, ημέρας Δευτέρας. nosokomeiakoi-giatroi-650x379