Αθηνά Πατσιάνη: «Προσβλητικές και ανήθικες οι δηλώσεις του Γ. Γεωργολόπουλου για τους υπαλλήλους » (Ηχητικό)

Η Διευθύντρια Διοικητικού – Οικονομικού του Δήμου Φαρκαδόνας κα Αθηνά Πατσιάνη με επιστολή της καλεί τον αντιδήμαρχο Έργων και Οικονομικών να ανακαλέσει τις δηλώσεις που έκανε στο «Ράδιο Ζυγός»

Κάλεσμα προς τον αντιδήμαρχο Έργων κ. Γιάννη Γεωργολόπουλο να ανακαλέσει τα όσα ισχυρίστηκε σήμερα το πρωί μέσω ραδιοφώνου, κατηγορώντας ευθέως τους υπαλλήλους του Δήμου Φαρκαδόνας απευθύνει η Διευθύντρια Διοικητικού – Οικονομικού κα Αθηνά Πατσιάνη. Η ίδια αναφέρεται στο έργο που επιτελούν οι υπάλληλοι του Δήμου Φαρκαδόνας, κάτω από απίστευτα αντίξοες συνθήκες για να είναι λειτουργικός και αποδοτικός ο τοπικός ΟΤΑ.

Η διευθύντρια δεν παρέλειψε να σταθεί και στα γεγονότα που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στο δημαρχείο με πρωταγωνιστή τον αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Γεωργολόπουλο που σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην επιστολή της επιτέθηκε φραστικά και άδικα σε υπάλληλο του Δήμου Φαρκαδόνας, γεγονός που τορπιλίζει κάθε πνεύμα συνεργασίας.

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

«Με μεγάλη μου έκπληξη και απογοήτευση πληροφορήθηκα σήμερα τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο Δημαρχιακό Κατάστημα του Δήμου Φαρκαδόνας ανάμεσα στον Αντιδήμαρχο Έργων και Οικονομικών και σε συνάδερφο υπάλληλο του Δήμου Φαρκαδόνας. Σκηνικά με άδικη και αήθη φραστική επίθεση από αιρετό σε υπάλληλο δεν τιμούν κανέναν αλλά αντίθετα τορπιλίζουν κάθε πνεύμα συνεργασίας.

Με την ιδιότητά μου, ως προϊσταμένη Διοικητικού Οικονομικού του Δήμου Φαρκαδόνας, καταδικάζω τη συγκεκριμένη συμπεριφορά και κάθε παρόμοια, απέναντι σε υπαλλήλους οι οποίοι καταβάλλουν τεράστιο αγώνα καθημερινά να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους και αντιμετωπίζονται τόσο απαξιωτικά και με πρωτόγονες και απολίτιστες συμπεριφορές.

Εξίσου απαράδεκτη και προσβλητική για τον πολυπαθή Δήμο Φαρκαδόνας αλλά και για εμάς τους εργαζόμενους είναι η άποψη του κου Γεωργολόπουλου, ο οποίος με θράσος για πολλοστή φορά δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ» και στην πρωινή εκπομπή του κ. Παπαγεωργόπουλου ότι οι υπάλληλοι του Δήμου Φαρκαδόνας δεν είναι παραγωγικοί.

Είναι προσβλητικό και ανήθικο να ακούγεται στον σταθμό με την μεγαλύτερη ακροαματικότητα κάτι τόσο ψευδές για τους υπαλλήλους, ειδικά όταν ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος επαίρεται για τα έργα που διεκπεραιώνονται στον Δήμο μας, δίνοντας συνεντεύξεις ότι όλα βαίνουν καλώς. Να του επισημάνω ότι τα έργα δεν υλοποιούνται από τους αιρετούς, αλλά από το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου. Άλλωστε, αν οι εργαζόμενοι του Δήμου δεν είναι παραγωγικοί, ο Αντιδήμαρχος νομιμοποιείται να ενεργοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο και όχι να διασύρει ψευδώς τους υπαλλήλους.

Επειδή το σύνολο των υπαλλήλων συναδέρφων στον Δήμο Φαρκαδόνας καθημερινά καταβάλλουμε τεράστιες προσπάθειες, κάτω από απίστευτα αντίξοες συνθήκες, σ΄ εναν πολυπαθή Δήμο, να τον κάνουμε λειτουργικό και αποδοτικό με λίγο προσωπικό, τέτοιες δηλώσεις, ειδικά όταν είναι εξόφθαλμα αναληθείς, μας δυσαρεστούν και μας αποδεικνύουν ότι κάθε προσπάθεια που καταβάλουμε να υπερβούμε τους εαυτούς μας , ώστε να διαφυλάττουμε το κύρος και την αξιοπιστία των υπηρεσιών του Δήμου μας, όχι απλά δεν αναγνωρίζεται, αλλά αντίθετα αποσιωπάται και απαξιώνεται. Μετά από όλα αυτά, με την παρούσα επιστολή μου, ζητώ από τον Αντιδήμαρχο έργων και οικονομικών και εξ ονόματος των συναδέρφων μου, να απέχει από ανάλογες συμπεριφορές στο μέλλον, να ανακαλέσει τις συγκεκριμένες δηλώσεις και να μην τις επαναλάβει, αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν ευσταθούν.».

https://youtu.be/JRn1BgMvoNQ

KRINI LIVE