«Άστραψε και βρόντηξε» κατά Γεωργολόπουλου ο πρώην Δήμαρχος Οιχαλίας Θανάσης Ζιώγκος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην δήμαρχος Οιχαλίας εκτόξευσε τα πυρά του κατά του αντιδημάρχου Έργων, Γιάννη Γεωργολόπουλο, αναφέροντας ότι «μιλά δια στόματος δημάρχου Φαρκαδόνας, Σπύρου Αγναντή περί καθόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές», κάνοντας λόγω για «καπέλωμα»

«Άστραψε και βρόντηξε» στην κυριολεξία ο πρώην Καποδιστριακός δήμαρχος Οιχαλίας Θανάσης Ζιώγκος, μιλώντας για τις τρέχουσες αυτοδιοικητικές εξελίξεις στο Δήμο Φαρκαδόνας, φιλοξενούμενος στην πρωινή ζώνη της Ραδιοφωνικής Λέσχης 97,6 και στον συνάδελφο δημοσιογράφο, Λάζαρο Μάμαλη.

Ο πρώην δήμαρχος Οιχαλίας εκτόξευσε τα πυρά του κατά του αντιδημάρχου Έργων, Γιάννη Γεωργολόπουλο, αναφέροντας ότι μιλά δια στόματος δημάρχου Φαρκαδόνας, Σπύρου Αγναντή περί καθόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές, κάνοντας λόγω για «καπέλωμα».

«Μέχρι στιγμής δεν βλέπω καμιά κίνηση στην Οιχαλία. Δεν εκδηλώθηκε κανείς να πει ότι θα είναι υποψήφιος. Ο Γεωργολόπουλος μιλάει για τον εαυτό του. Εγώ θα θεωρήσω υποψηφιότητα Αγναντή, όταν θα βγει ο ίδιος και θα το πει δημόσια… Μέσω τρίτου δεν είναι υποψηφιότητα. Ο δήμαρχος μια χαρά τα πάει με τα τοπικά ΜΜΕ, απλά ανέχεται το καπέλωμα, γιατί είναι άνθρωπος ταπεινός, άνθρωπος της σύνεσης. Όταν βγαίνει ο άλλος και δηλώνει υποψηφιότητα για τον άλλο, αυτό τι είναι; Δεν είναι καπέλωμα; Εγώ ξέρω ότι η υποψηφιότητα δηλώνεται από τον ίδιο», σημείωσε ο κ. Ζιώγκος.

Ο κ. Ζιώγκος εξήρε το έργο του δημάρχου σε θέματα καθημερινότητας, όπως και στελεχών της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας, αναφέροντας και ονόματα, συγκεκριμένα του Βασίλη Κουκώνη, προέδρου του Δ.Σ. και του Βαγγέλη Κοσμά, αντιδημάρχου Καθαριότητας, που πασχίζουν όπως είπε «για το κοινωνικό συμφέρον του τόπου κι όχι το προσωπικό, όπως κάνουν άλλοι.».

Σενάριο διαρχίας

Απαντήσεις ήρθε να δώσει ο πρώην δήμαρχος και για το σενάριο διαρχίας Αγναντή – Χαλβατζά, χαρακτηρίζοντας «παραμύθι», καθώς κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί, γιατί δεν θα δεχόταν ποτέ ο Αγναντής.

Αναφερόμενος στο αν υπάρχει μια προσωπικότητα στην Οιχαλία που θα μπορούσε να ενώσει την Οιχαλία και τις αντίρροπες δυνάμεις, υποστήριξε ότι αυτή θα ήταν του Χρήστου Μπουλούμπαση, πρώην διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Μιλώντας για τον κ. Μπουλούμπαση τόνισε ότι είναι άνθρωπος ενωτικός, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει ο πρώην δήμαρχος, ενδιαφέρεται να κατέλθει στις εκλογές, με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρξει άλλη υποψηφιότητα από την Οιχαλία.

Σχολιασμός για τις υποψηφιότητες Μπαγιώτη και Μεριβάκη

Για μια ακόμη φορά ο πρώην δήμαρχος μίλησε για τις υποψηφιότητες Μιχάλη Μπαγιώτη και Θανάση Μεριβάκη. Για τον πρώτο ισχυρίστηκε πως αν δεν υπάρξει υποψηφιότητα στην Οιχαλία θα λάβει την δημαρχία από την πρώτη Κυριακή, ανατρέχοντας στο παρελθόν και στην εκλογική αναμέτρηση του 2019, όπου κατάφερε να πάει αρκετά καλά με ένα ισχυρό αντίπαλο που άκουγε στο όνομα Γιάννης Σακελλαρίου.

Για το Θανάση Μεριβάκη, σημειώσει ότι δεν έχει καμιά τύχη, καθώς δεν έχει δύναμη στην Οιχαλία. Ήρθε μάλιστα να συγκρίνει τις υποψηφιότητες Μεριβάκη – Χαλβατζά, δίνοντας περισσότερες πιθανότητες στην επικεφαλής της παράταξης «Ο Τόπος μας Αύριο», μιας και όπως είπε δεν έχει δημιουργήσει έριδες κι έχει άριστο πολιτικό λόγο.