Από τη Φαρκαδόνα έκλεισε το πρόγραμμα της περιοδείας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για δεύτερη φορά μετά από πολλά χρόνια, με διαφορική ωστόσο ιδιότητα, πέρασε τις πύλες του δημοτικού καταστήματος Φαρκαδόνας, ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλία και στα Τρίκαλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας συνοδευόμενος από τους κ.κ. Μπαγιώτη και Αναγνώστου στο δημαρχείο Φαρκαδόνας, όπου είχε συναντήσεις με το δήμαρχο Θανάση Μεριβάκη, με αιρετούς, καθώς επίσης και με μέλη και φίλους του κόμματος. Κατά την σύντομη στάση του στην περιοχή της Φαρκαδόνας κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να συμμετέχουν στη δημοκρατική, εσωκομματική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου, εξηγώντας ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο ιστορικό κόμμα το οποίο έχει προσφέρει πολλά στον τόπο, πρέπει όμως να προβεί σε σημαντικές αλλαγές και στα πρόσωπα που τη στελεχώνουν και στη δομή και την οργάνωσή της αλλά και στις ιδέες που πρεσβεύει.

Ο υποψήφιος πρόεδρος εξέφρασε την άποψη ότι έχει τη δυνατότητα να ανανεώσει δημιουργικά τη Νέα Δημοκρατία, να μπορέσει να διευρύνει την απήχησή της σε κοινωνικά στρώματα που δεν την ακούν πια και να μπορέσει να τη μεταμορφώσει σε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κόμμα.

Κατά το διάλογο που ανέπτυξε με το δήμαρχο αλλά και με τους αιρετούς επικέντρωσε την προσοχή του στα προβλήματα που απασχολούν τους ΟΤΑ και δη το Δήμο Φαρκαδόνας, όπου ταλανίζεται από ελλείψεις προσωπικού. Δεσμεύτηκε να δει το θέμα είτε από την πλευρά του προέδρου, αν εκλεγεί, είτε από τη θέση του βουλευτή.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι καθώς ακολούθησε διάλογος και με πολίτες της ευρύτερης περιοχής.