Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας Νίκος Γαλάνης

Ο κ. Γαλάνης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος παρουσία του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Σπύρου Αγναντή

Στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου θα καθίσει για πρώτη φορά στην επόμενη συνεδρίαση του Σώματος, ο νέος δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Γαλάνης. Όπως είχε αναφέρει με αποκλειστικό ρεπορτάζ η «KriniLive» προ εβδομάδων ο κ. Γαλάνης από την παράταξη «Ο Τόπος μας Αύριο» έλαβε την θέση της παραιτηθείσας δημοτικής συμβούλου Νάνσυς Γεωργίου, ως πρώτος επιλαχών στην δημοτική ενότητα Οιχαλίας.

Ο κ. Γαλάνης ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος παρουσία του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Σπύρου Αγναντή και πλέον δηλώνει πανέτοιμος να παρίσταται στις συνεδριάσεις του Σώματος και το σημαντικότερο να παλέψει για τα προβλήματα της περιοχής και των δημοτών.

Ο ίδιος μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ευχαριστεί θερμά την επικεφαλής του συνδυασμού κα Ελένη Χαλβατζά, , δημοτική σύμβουλο και εκ νέου υποψήφια δήμαρχο Φαρκαδόνας, για την εμπιστοσύνη που έδειξε και δείχνει στο πρόσωπό του.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνδημότες που τον στήριξαν με την ψήφο τους το 2019 και τον οδήγησαν σήμερα να λάβει την έδρα στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε ότι θα πορευτεί ακούραστα, έντιμα και ενωμένα με τους δημότες σε αυτή την πορεία μέχρι και το τέλος της δημοτικής περιόδου.

Τέλος ευχαρίστησε το δήμαρχο Φαρκαδόνας για την άψογη φιλοξενία που τον παρείχε κατά την επίσκεψη της ορκομοσίας του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.