Ανέδειξαν το ταλέντο έφηβοι μαθητές του Πετρωτού δίνοντας Χριστουγεννιάτικο τόνο στο χωριό τους

Ίσως για κάποιους αποτελεί μια κοινή Χριστουγεννιάτικη Φάτνη. Η συγκεκριμένη όμως διαφέρει καθώς εμπνευστές και δημιουργοί της είναι παιδιά. Είναι οι μαθητές γυμνασίου και λυκείου, έφηβοι που διακρίνονται για το ταλέντο και τη δημιουργία.

Ο λόγος για τους ταλαντούχους μαθητές, τα παιδιά ηλικίας 13 έως 17 χρόνων του Πετρωτού που κατασκεύασαν και τοποθέτησαν στο κέντρο του χωριού τους, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας τη δική τους Χριστουγεννιάτικη Φάτνη, που θα κοσμεί το σημείο τις γιορτές που βρίσκονται προ των πυλών.

Πέραν της ανάδειξης του ταλέντου τους, τα παιδιά προέβαλαν την εθελοντική προσφορά αποδεικνύοντας ότι οι νέοι και δη τα παιδιά έχουν ιδέες, έχουν προτάσεις και στέλνουν με τις πράξεις τους τα δικά τους μηνύματα στους μεγάλους.

Τα παιδιά που έφεραν εις πέρας το εγχείρημα είναι οι: Αλεξίου Κωνσταντίνος του Θεοδώρου, Αλεξίου Αθανάσιος του Θεοδώρου, Αθανασίου Σωτήριος του Κωνσταντίνου, Ζαχόπουλος Ευάγγελος του Ακίλα.
Νταϊακας Χρήστος του Δημητρίου, Σπίντζιος Σωτήριος του Δημητρίου, Εμμανουήλ Σωτήριος του Ευάγγελου, Λούσα Δημήτρη του Μιχαήλ, Ετεμί Ελτιόν του Αντώνη.