Άκρως ενθαρρυντικά τα μηνύματα για το Μιχάλη Μπαγιώτη

Σε καθημερινή βάση κατά τις περιοδείες σε χωριά, τα μηνύματα είναι ιδιαιτέρως αισιόδοξα, μιας και ο συνδυασμός, συγκροτείται από ανθρώπους που βαδίζουν μπροστά με αλήθεια και καθαρότητα

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που στέλνουν οι δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας στο πρόσωπο του Μιχάλη Μπαγιώτη, υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας, αλλά και στην πλειάδα των στελεχών-υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που απαρτίζουν το συνδυασμό του. Σε καθημερινή βάση κατά τις περιοδείες σε χωριά, τα μηνύματα είναι ιδιαιτέρως αισιόδοξα, μιας και ο συνδυασμός, συγκροτείται από ανθρώπους που βαδίζουν μπροστά με αλήθεια και καθαρότητα, βάζοντας σε πρώτη θέση το κοινωνικό κι όχι το ατομικό συμφέρον.

Αυτή η αγάπη του κόσμου μεταφέρθηκε στον Μιχάλη Μπαγιώτη και στους συνεργάτες του κατά τις περιοδείες σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων. Ένα ευρύ φάσμα πολιτών έδωσε μηνύματα νίκης και αλλαγής πλεύσης. Άνοιξαν το δρόμο σε ένα «Νέο Ξεκίνημα» με πρωταγωνιστές τους πολίτες που βαρέθηκαν τις υποσχέσεις και αναζητούν την αλήθεια.

Γιατί με την αλήθεια χτίζεις τις βάσεις για ένα καλύτερο αύριο, ενώ με το ψέμα γκρεμίζεις τα θεμέλια ακόμη και ενός δυναμικού οικοδομήματος.