Άκρως δυναμική και ελπιδοφόρα η εμφάνιση του Μιχάλη Μπαγιώτη στους Ταξιάρχες

Ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» επισκέφτηκε το χωριό και συναντήθηκε με κατοίκους σε μια ευχάριστη και ελπιδοφόρα μάζωξη

Ελπιδοφόρο υπήρξε το κλίμα στους Ταξιάρχες για το συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Μιχάλη Μπαγιώτη.

Πλαισιωμένος από συνεργάτες του και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ο κ. Μπαγιώτης επισκέφτηκε το βράδυ της Πέμπτης τους Ταξιάρχες. Περιηγήθηκε σε καφενεία του χωριού, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με φίλους του συνδυασμού, με αυτοδιοικητικούς φορείς αλλά και με κατοίκους που συζήτησε για θέματα και προβλήματα που αφορούν το χωριό. Το κλίμα υπήρξε αρκετά ζεστό μιας και οι κάτοικοι αγκαλιάζουν την προσπάθεια του κ. Μπαγιώτη, να προσφέρει, «ποντάροντας» στην αλλαγή… να κάνει το «Νέο Ξεκίνημα» στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, δίνοντας νέα πνοή στο Δήμο. Νέα πνοή, μιας και το «Νέο Ξεκίνημα» αγκαλιάζεται καθημερινά από νέα άτομα, από νεολαίους, αλλά και από το σύνολο των πολιτών που πιστεύουν στο πρόσωπο και στις δυνάμεις του Μιχάλη Μπαγιώτη, για την ανάκαμψη του Δήμου Φαρκαδόνας.

Κατά την επίσκεψη ο κ. Μπαγιώτης κατέγραψε απόψεις και προτάσεις των πολιτών, οι οποίοι δεν παρέλειψαν να τους μεταφέρουν και προβλήματα που ταλανίζουν το χωριό, όπως και τους άλλους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων. Υπόσχεση του υποψηφίου δημάρχου, να εξεταστούν όλα τα ζητήματα το καθένα ξεχωριστά, προκειμένου να αναδειχθούν και να προωθηθούν οι επιθυμητές λύσεις.