Μονόδρομος ο αγώνας των αγροτών υπογραμμίζει ο Σπύρος Τσιοτινός

suntaksi-sta-62-gia-tous-agrotes.w_hr

Ο Σπύρος Τσιοτινός δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στην περιοχή της Φαρκαδόνας, στο νομό αλλά και στην Ελλάδα θα έλεγε κανείς. Πέραν την πολιτικής, αυτοδιοικητικής και συνδικαλιστικής πορείας διακρίθηκε και για τους αγώνες του.

Ως αγροτοσυνδικαλιστής, κατέχοντας σημαντικές θέσεις, έδωσε αγώνες για την επίλυση των θεμάτων και προβλημάτων που απασχολούν τον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο. Πάλεψε και κατάφερε μαζί με τους συναδέλφους του, αλλά και τους απλούς αγρότες, για να δικαιωθεί η αγροτιά που τόσο πολύ ματώνει, να παραμείνουν οι αγρότες στα χωράφια τους, χωρίς να απειλούνται με αφανισμό.

Όπως ο ίδιος δηλώνει σήμερα κανείς δεν δείχνει να νοιάζεται για το αγροτικό πρόβλημα. Κυβέρνηση και φιλοκυβερνητικοί συνδικαλιστές αδιαφορούν για τα προβλήματα των αγροτών, τις χαμηλές τιμές το υψηλό κόστος παραγωγής, τις μειωμένες ενισχύσεις, το φορολογικό και το ασφαλιστικό. Οι μόνοι που έρχονται να αναδείξουν αυτά τα προβλήματα είναι η ΠΑ.ΣΥ., η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «Η Άνοιξη» το ΠΑΜΕ.

Ο κ. Τσιοτινός απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους να συμπαραταχθούν με τις ταξικές δυνάμεις και να διεκδικήσουν μέσα από αγώνες τη επίλυση των προβλημάτων. Κάλεσμα για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις που έχει προαναγγείλει η Πανελλήνια Επιτροπή των Μπλόκων το δεύτερο 10ημερο του Γενάρη.