Αγοραστό και Μιχαλάκη λένε… κι όλοι οι αγρότες κλαίνε

Ξεκίνησαν στο Ζάρκο οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της κεντρικής αγροτικής οδού και πλέον οι χρονομετρήσεις μιλούν από μόνες τους με τους αγρότες να θέλουν να ονομάσουν το δρόμο «Οδός Αγοραστού-Μιχαλάκη»

Αγοραστό και Μιχαλάκη λέμε…κι όλοι οι αγρότες «κλαίνε» στο Ζάρκο. Και πώς άλλωστε όταν από τη καφετέρια του «Φαυττού» μέχρι την τοποθεσία τα «Καράβια» στην γέφυρα του Πηνειού, χρειάζονται πλέον 1 λεπτό και 11 δεύτερα και από τη γέφυρα του Πηνειού μέχρι και θέση το «Τσαϊράκι» μόλις 1 λεπτό 05 δεύτερα. Πως γίνονται όλα αυτά φυσικά με την ασφαλτόστρωση της αγροτικής οδού 5 περίπου χιλιομέτρων που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Φτάνει να σημειώσουμε ότι για την συγκεκριμένη, συνολική απόσταση απαιτούνταν τουλάχιστον 17 λεπτά…Αυτό τα λέει όλα!!!

Ασφάλεια και άμεση πρόσβαση σε ένα δρόμο που τον διασχίζουν εκατοντάδες αγρότες καθημερινά με δίκυκλα και αγροτικά μηχανήματα όλο το χρόνο. Ένα αγροτικό δρόμο που δαπανούνταν ετησίως χιλιάδες ευρώ για την συντήρησή του. Κι όμως με την υπογραφή και την σφραγίδα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού και του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη εκτελείται ένα έργο ουσίας για τον αγροτικό κόσμο. Δικαίως πολλοί χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη οδό Μιχαλάκη-Αγοραστού και πραγματικά στην είσοδο της οδού κάποιοι σκέφτονται να θέσουν και ειδική επιγραφή.

Φυσικά το έργο όταν τελειώσει θα αποτελέσει ανάσα, που ήδη δίνεται πριν την ολοκλήρωσή του. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο Κεραμίδι όπου κι εκτελείται κάτι παρεμφερές.