Αφοπλιστική στις δημοσιογραφικές ερωτήσεις η Ελένη Χαλβατζά

Φιλοξενήθηκε στην  τηλεοπτική εκπομπή της «τηλεόρασης 10» και του δημοσιογράφου Χρήστου Πίσσα και μίλησε «Ορθά Κοφτά» παρουσιάζοντας με αμεσότητα το αναπτυξιακό πρόγραμμα του συνδυασμού της

Αφοπλιστική στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Χρήστου Πίσσα, υπήρξε η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση» κα Ελένη Χαλβατζά κατά την παρουσία της στην τηλεοπτική εκπομπή της «τηλεόρασης 10», «Ορθά Κοφτά».

Συμβαδίζοντας με τον τίτλο της εκπομπής  η υποψήφια δήμαρχος μίλησε «Ορθά Κοφτά», με λόγο γεμάτο επιχείρημα, περιγράφοντας με σαφήνεια το πρόγραμμα του συνδυασμού, που επικεντρώνεται σε όλους τους τομείς.

Η υποψήφια δήμαρχος με εμφανή την ικανοποίηση της δεν παρέλειψε να μεταφέρει τα ενθαρυντικά μηνύματα που καταφτάνουν σε καθημερινή βάση από τους συνδημότες της, η οποίοι εμπιστεύονται απόλυτα το συνδυασμό και τα πρόσωπα που τον στελεχώνουν, με μοναδικό στόχο να πασχίσουν για το Δήμο, να αγωνιστούν για τους πολίτες, να δώσουν το καλύτερο εαυτό για την ανάπτυξη της περιοχής.

Η Λένα Χαλβατζά, όπως επίσης και οι συνεργάτες τους, προετοιμάζονται ώστε στο αμέσως επόμενο διάστημα να αναλάβουν τα ηνία του Δήμου και ξεκινήσουν το μεγαλόπνοη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σχέδιο. Ένα πρόγραμμα που έχει συνταχτεί για να βαδίσει σε αναπτυξιακή τροχιά, που θα βγάλει από την αφάνεια αυτή την τόσο σημαντική περιοχή, γεμάτη πλεονεκτήματα γεωγραφική περιφέρεια της Φαρκαδόνας. Για να από αποκτήσει ο «Τόπος μας Αύριο» το οποίο χρόνια τώρα έχει χαθεί, έχοντας οδηγήσει τη Φαρκαδόνα σε οπισθοδρόμηση.