Εγκαινιάστηκε στα Τρίκαλα το νέο κατάστημα «Καραμάνος»

Τα εγκαίνια τελέστηκαν παρουσία πλήθους κόσμου από την ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας και των Τρικάλων που ξεναγήθηκαν στα μηχανήματα που διαθέτει η αντιπροσωπεία «Echo»

Ένα νέο σύγχρονο κατάστημα, το οποίο έρχεται να καλύψει όλες τις ανάγκες του σπιτιού, του κήπου και κάθε αγροτικής εκμετάλλευσης λειτουργεί και επίσημα από το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη των Τρικάλων.

Το κατάστημα «Καραμάνου», το δεύτερο κατά σειρά της Φαρκαδόνιας οικογένειας, εγκαινιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου παρουσία των ιδιοκτητών της επιχείρησης, και πλήθους Φαρκαδόνιων και Τρικαλινών.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Βασιλείου Τσιτσάνη 139, δίπλα από τα γραφεία του Κτηματολογίου στα Τρίκαλα.

Στο νέο κατάστημα διατίθενται μηχανήματα και ανταλλακτικά, γεννήτριες και αρδευτικά, σκαπτικά και κλαδευτικά, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, που προσφέρει η αντιπροσωπεία «Echo» με την οποία συνεργάζεται η εταιρία «Καραμάνος». Η «Echo» η μεγαλύτερη αντιπροσωπεία στο χώρο των μηχανημάτων προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση σε όλα της τα είδη, τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν στο έπακρο της ανάγκες της εργασίας στο σπίτι, στο κήπο, στο χωράφι.

Το κατάστημα στα Τρίκαλα είναι το δεύτερο της οικογένειας Καραμάνου, καθώς το πρώτο λειτουργεί στην Φαρκαδόνα και διαθέτει πέραν των μηχανημάτων της «Echo», δίκυκλα και ποδήλατα καθώς και service.

Στα εγκαίνια παρέστησαν ο κ. Φιλοπίμιν Παπαλέξης, εισαγωγέας της «Echo» καθώς  και η κόρη του κα Καλλιόπη Παπαλέξη, πρόεδρος της εταιρίας (ΦΩΤΟ)

Το «KriniLive» εύχεται στους ιδιοκτήτες «καλές δουλειές» και επίτευξη των μελλοντικών στόχων.