Σεμνά και ταπεινά και με την προσοχή στραμμένη στον τόπο

Συνεχίζουν να κοιτούν μπροστά ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης και οι συνεργάτες του, βαδίζοντας προς τις εκλογές με ειλικρίνεια και σεμνότητα

«Ως άπας μεν λόγος, αν απή τα πράγματα, μάταιόν τι φαίνεται και κενόν.» -(Όλα τα λόγια όταν δεν συνοδεύονται από πράξεις φαίνονται μάταια και κενά).

Με τη σοφία του Δημοσθένη έρχεται να απαντήσει στις κατηγορίες και στα βέλη που εκτοξεύει αντίπαλος συνδυασμός, ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» Μιχάλης Μπαγιώτης.

Τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες που πλαισιώνουν την ομάδα του στρέφουν την πλάτη στη λασπολογία, εξηγώντας ότι αυτές δεν έχουν θέσει στο συνδυασμό. Αντιθέτως οι ίδιοι με ταπεινότητα , σεμνότητα και ειλικρίνεια βαδίζουν προς τις εκλογές έχοντας στραμμένη την προσοχή στο τόπο και στα προβλήματα. Με πολιτικό πολιτισμό και κοιτώντας τον κόσμο στα μάτια, χωρίς να θέλουν να τον προσανατολίσουν συνεχίζουν την πορεία για την διεκδίκηση του Δήμου Φαρκαδόνας. Για ένα Δήμο που θα έχει ανοιχτές τις πόρτες στο κόσμο, για ένα Δήμο που θα σέβεται όλους τους πολίτες, χωρίς διακρίσεις.

Όλοι μαζί θα δώσουν ένα δίκαιο και πολιτισμένο αγώνα με πρωταγωνιστές όλους τους πολίτες που καθημερινά αγκαλιάζουν την προσπάθεια του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» και εκτιμούν την ταπεινότητα και τους χαμηλούς τόνους.

Ο κ. Μπαγιώτης καλεί όλους εκείνους που καταφεύγουν στα προαναφερόμενα να ακολουθήσουν τις φράσεις του Βενιαμίν Φραγκλίνου  «Είτε γράψε κάτι που αξίζει να διαβαστεί… είτε κάνε κάτι που αξίζει να γραφτεί.»…