Φώτης Καψάλης: «Ο κυνισμός του πρώην Βουλευτή Τρικάλων κ. Ταμήλου, προσβάλει κάθε Τρικαλινό και κάθε Έλληνα»

Μερικές φορές είναι προτιμότερη η σιωπή. Ο κ. Ταμήλος με μια πρωτοφανή τοποθέτηση προσέβαλε κάθε Τρικαλινό και κάθε Έλληνα.  

Θέλοντας να υποβαθμίσει την τραγωδία των Τεμπών ισχυρίστηκε ότι ο κόσμος στο Νομό Τρικάλων και κατ΄ επέκταση σε όλη την Ελλάδα, δεν ενδιαφέρεται για την τραγωδία που μας συγκλόνισε όλους.

Ενημερώνουμε τον κ. Ταμήλο ότι σύσσωμος ο λαός των Τρικάλων και όλης της Ελλάδας συμπάσχει με το δράμα αυτών των οικογενειών που ζητούν δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό των παιδιών τους. Σύσσωμος ο ελληνικός λαός απαιτεί να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη όλοι οι εμπλεκόμενοι και να τιμωρηθούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί ενός εγκλήματος.

Ως Τρικαλινός, ως Έλληνας, ως Ευρωπαίος πολίτης, αισθάνομαι την ανάγκη να παρέμβω καταδικάζοντας αυτή την νοοτροπία που εκπροσωπεί ο κ. Ταμήλος.

Ως Τρικαλινός, ως Έλληνας, ως Ευρωπαίος πολίτης αισθάνομαι υποχρεωμένος να ενώσω τις δυνάμεις με όλους όσους πιστεύουν ότι μπορούμε να διαμορφώσουμε μια άλλη Ελλάδα, ένα σύγχρονο κράτος για κάθε πολίτη, μια άλλη Ευρώπη, μια σύγχρονη Ένωση κρατών που θα διασφαλίζει τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη για όλους τους ανθρώπους.


Φώτης Καψάλης